De Zuidas

Dit unieke knooppunt aan de zuidkant van Amsterdam is een gebied vol hightech kantoren, spraakmakende horeca, dagelijkse voorzieningen, luxe winkels en sportgelegenheden.

Uitstekend bereikbaarheid

Wonen in New Amsterdam is kiezen voor gemak, stijl en optimale bereikbaarheid. NS station Amsterdam Zuid ligt op loopafstand. U bent met de trein in zes minuten op Schiphol Airport. Ook het bruisende centrum van Amsterdam is vlakbij en makkelijk te bereiken met de metro of tram. Dat maakt New Amsterdam tot een perfecte thuisbasis voor mensen met een grensoverschrijdend woon- en werkterrein. Uiteraard beschikt het gebouw over een eigen, royale parkeergarage waar u een eigen parkeerplaats kunt huren.

Bekijk de kaart hieronder en selecteer uw favoriete hotspots in Amsterdam!

Lifestyle, Fashion & Daily shopping

De omgeving van New Amsterdam heeft veel te bieden. De deftige, klassieke Beethovenstraat is de moeite waard. De beroemde PC Hooftstraat is niet ver weg. En ook het stijlvolle winkelcentrum Gelderlandplein is een uitstekend adres voor styleshoppers en de dagelijkse boodschappen. En tegenover New Amsterdam ligt op de Gustav Mahlerlaan een kleine Albert Heijn. Handig voor een snelle boodschap. Op hellozuidas.com leest u meer over dit unieke stukje Amsterdam.